SuperLive cu Mihai Mironica

(P) Răspunsurile corecte la 4/4 întrebări SuperProno au adus câte un SuperCâștig de 30.000 de lei pentru 2 jucători!

Meciul dintre Liverpool și Manchester City a ținut toți microbiștii cu sufletul la gură pe parcursul celor 90 de minute de joc plus prelungiri.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 09:41
Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 09:43

Unii au urmărit partida pentru show-ul impresionant de pe teren, unde ambele echipe refuzau cu orice preț să cedeze victoria, iar alții și pentru că Liverpool – Man City a fost meciul din SuperProno de la Superbet. 2 jucători au răspuns corect la cele 4 întrebări și au câștigat fiecare câte 30.000 de lei, în premieră cu rulaj 1x.

În meci, gheața a fost spartă în minutul 59, când Mo Salah i-a pasat decisiv lui Sadio Mane. Acesta din urmă nu a ratat ocazia și printr-un șut superb a înscris primul gol. Primul marcator este Sadio Mane – bifat.  

Pe parcursul meciului, au fost date 6 cartonașe galbene, primul în minutul 26, ultimul în minutul 83. 51-60 + puncte pe cartonașe – bifat. 

Pe parcursul jocului au fost și fazele de ofsaid. Spre exemplu, în minutul 3, ofsaid la Phil Foden, în minutul 33, ofsaid la Jack Grealish. Minutul 61 îl prinde pe Foden din nou în afara jocului, iar la finalul meciului au fost 7+ ofsaiduri. Încă un răspuns bifat cu succes de cei doi SuperJucători.

Partida s-a terminat 2-2, după ce Mane și Salah au marcat pentru Liverpool, iar Phil Foden și Kevin de Bruyne pentru City. Egalitate în meci – bifat. 

Întrebările de la SuperProno au adus și alte câștiguri pentru jucătorii care au bifat 2+ răspunsuri corecte: 361 lei per jucător pentru 3 răspunsuri corecte (194 câștigători) și 22 lei per jucător pentru 2 răspunsuri corecte  (3212 câștigători).

Următorul SuperProno are în prim plan meciul dintre Belgia și Franța, contând pentru stabilirea celei de-a doua finaliste Nations League. Dacă te simți inspirat și vrei să intri în cursa pentru un SuperCâștig, accesează SuperProno, răspunde celor 4 întrebări și... mult noroc!

SuperProno oferă premii totale în valoare de 200.000 de lei pe rundă, sub forma unor bonusuri, cu rulaj 1x. Suma se împarte în felul următor:

• 70.000 de lei – două răspunsuri corecte;

• 70.000 de lei – trei răspunsuri corecte;

• 60.000 de lei – patru răspunsuri corecte.

În funcție de numărul participanților care se încadrează la un anumit prag, suma alocată fiecărui număr de răspunsuri corecte se împarte între câștigători.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies