SuperLive cu Mihai Mironica

(P) Micile echipe iau cu asalt Europa! Vezi SuperSuprizele acestui sezon și ce șanse au acestea să se califice! 

„Ultimii vor fi cei dintâi” e o vorbă de demult pe care fotbalul o respectă cu mare precizie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Noiembrie 2020, 12:52
Data actualizarii: Joi 26 Noiembrie 2020, 12:57

Autor: Silviu Elisei

Sezonul actual din Europa League ne-a demonstrat că nu trebuie să ne îndoim de formațiile care pleacă cu ultima șansă, fiindcă surprizele ne așteaptă în orice etapă. Dorința, perseverența și munca pot da roade într-un final, iar faza grupelor din Europa a fost câmpul perfect de demonstrație al micilor echipe calificate. Află mai multe despre formațiile care își trăiesc acum visul și vezi ce șanse au acestea să prindă calificarea din grupe! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază pe viitoarele meciuri ale acestora!

Belgienii au prins ora exactă a calificărilor!

Antwerp știe bine ce are de făcut, iar rezultatele de până acum au ținut-o în lupta pentru primele două locuri din faza grupelor. O echipă mica care i-a dat lui Mourinho insomnii după SuperMeciul tur câștigat în fața celor de la Spurs (1-0). Bineînțeles, belgienii nu se vor opri aici, iar calificarea rămâne prima lor țintă. Ludogorets a simțit și ea puțin din furia noilor veniți în Europa, fiind înfrântă cu 2-1, însă dezastrul lui Antwerp din ultimul meci i-a tăiat puțin din avântul cu care plecase, Urmează acum revanșa în fața austriecilor de la LASK, iar în funcție de acest rezultat, Antwerp poate spera sau nu la o calificare. Partea mai grea acum începe, sperăm ca belgienii să meargă pe drumul victoriei până la capăt. Vezi aici oferta meciurilor și pune un bilet pe prestația favoritelor tale!

Olanda prosperă fără încetare!

Fotbalul olandez e un SuperGenerator de talente și spectacol, atât în campionatele interne cât și în marile competiții internaționale. Ajax ne-a uimit mereu, însă în acest sezon european, Alkmaar i-a luat fața și se îndreaptă spre calificări. Până la final, drumul e lung și anevoios, însă cu un parcurs ca până acum, ce i-ar putea opri? Rijeka și Napoli au fost înfrânte până acum, reușita lui De Wit din meciul cu napoletanii i-a propulsat pe olandezi direct pe poziția secundă, însă Real Sociedad vine tare din spate, iar returul poate decide șansele pe care le au aceștia la calificare. Tu ce zici? Va reuși Alkmaar să facă o SuperImpresie până la final?

Așa ocazie, mai rar!

Sezonul acesta, le-a pus Dumnezeu mâna în cap austriecilor de la Wolfsberger. În grupă cu Feyenoord, Dinamo Zagreb și CSKA Moscova, lupii Austriei au toate șansele să se califice de pe primele două locuri. Olandezii de la Feyenoord le sufșă în ceafă acestora, fiind la egalitate de puncte, însă returul cu Dinamo Zagreb le poate oferi șansa de care au nevoie pentru a crede într-o siguranță a calificării. Ultimul rezultat n-a fost de partea lor, însă au timp să se redreseze, iar dacă au reușit să obțină 4 puncte până acum, cu siguranță pot reuși mai mult. Mergi pe mâna austriecilor în viitoarele meciuri? Descarcă aici aplicația Superbet și pariază pe meciurile din Europa League direct de pe smartphone-ul tău!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!