SuperLive cu Mihai Mironica

(P) Liga Campionilor la fotbal feminin: astăzi se află toate echipele calificate pe tabloul principal

Pregătirile pentru cea de-a 22-a ediție a Ligii Campionilor la fotbal feminin sunt pe ultima sută de metri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 13:57
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 14:01

 

Astăzi, începând cu ora 15:30, se joacă ultimele două partide din etapa calificărilor. Luni, pe 3 octombrie, se va extrage componența grupelor, iar pe 19 octombrie, se va da startul unui nou episod din cea mai iubită competiție europeană intercluburi de fotbal feminin.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată jucătorilor din România, și găsește-ți inspirația!

A 22-a ediție a competiției promite spectacol

Se știu deja o mare parte din echipele calificate în faza grupelor. Lui Lyon, Barcelona, Chelsea și Wolfsburg li s-au alăturat Slavia Praga, Vllaznia, Rosengard, PSG, Arsenal, St. Polten, Zurich, Real Madrid, Benfica și Juventus. Pe 3 octombrie este programată extragerea componenței grupelor, atunci când numele celor 16 echipe calificate vor fi împărțite în 4 boluri. În primul bol se află echipele direct calificate (Lyon, Barcelona, Wolfsburg și Chelsea), al doilea bol reunește PSG, Slavia Praga și Arsenal, iar componența sa completă, precum și a bolurilor 3 și 4, urmează să fie definitivată în urma meciurilor din seara aceasta.

Partidele rămase de disputat sunt AS Roma – Sparta Praga și Bayern Munchen – Real Sociedad. În meciul tur, a fost 2-1 pentru AS Roma. În aceeași etapă, Bayern s-a impus la limită cu Sociedad, scor 1-0. Atât formația din Cetatea Eternă, cât și bavarezele pornesc cu prima șansă la victorie (cota 1.20 la Superbet), rezultat ce le-ar permite calificarea pe tabloul principal al Ligii Campionilor.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din Liga Campionilor la fotbal feminin!

Faza grupelor începe pe 19 octombrie și durează până pe 22 decembrie. Apoi, pe 20 ianuarie 2023 este programată extragerea pentru fazele eliminatorii. Pe 21-22 martie, respectiv 29-30 martie, se joacă sferturile de finală, tur și retur. Sunt urmate de semifinale, pe 22-23 aprilie și 29-30 aprilie. Finala se joacă la începutul lunii iunie pe stadionul din Eindhoven. În vreme ce Lyon pornește ca favorită principală și poate își va adjudeca al 9-lea trofeu de Liga Campionilor din istorie, celelalte echipe promit să nu fie adversare ușoare. Competiția, în frunte cu Barcelona, Chelsea și Wolfsburg, promite spectacol și în acest nou episod.

Descarcă-ți aplicația Superbet și intră în acțiune de pe mobil!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!