Alexandru Cicaldau Galatasaray Marius Sumudica Olimpiu Morutan Stranieri

„Vor să renunțe la amândoi!” Anunțul momentului. Galata vrea să scape de românii Cicâldău și Moruțan

Marius Șumudică susține că turcii de la Galatasaray vor să scape de Moruțan și Cicâldău.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 20:49
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 21:04

10.5 milioane de euro a cheltuit Galata cu cei doi români transferați în această vară la cererea lui Fatih Terim, însă acum turcii încearcă să scape de ei, nemulțumiți de evoluțiile acestora.

Marius Șumudică, proaspăt întors din Turcia, unde a pregătit-o pe Malatya (ultima clasată din Turcia), susține că oficialii lui Galata încearcă în momentul de față să scape de cei doi mijlocași.

Șumudică: „Vor să renunțe la amândoi”

„Proastă (situația românilor Cicâldău și Moruțan la Galata). Moruțan un fotbalist foarte talentat, dar fără viteză și fără asta în Turcia nu poate să joace. Dacă n-ai viteză nu poți să joci mai ales că îl bagă în bangă. Acolo nu poate să joace, e izolat. Ar trebui să-l bage în spatele vârfului, să-i dea libertate. În bandă, unde este foarte greu.

Cicâldău este un jucător care nu iese din tipare. Un jucător care este constant, spre rău. Nu iese cu nimic în evidență.

Eu din câte știu, vor să renunțe la amândoi”, a spus Șumudică la Digi Sport.

Moruțan (22 de ani) a strâns 28 de prezențe, trei goluri și cinci pase decisive. De partea cealaltă, Cicâldău a adunat 29 de meciuri în tricoul Galatei, reușind să marcheze patru goluri și să ofere două pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!