"Vreau sa-i AJUT cu bani!" Reactie din La Liga pentru un club din Romania: "Mi-ar placea sa transfer 2-3 jucatori aici!"

"Vreau sa-i AJUT cu bani!" Reactie din La Liga pentru un club din Romania: "Mi-ar placea sa transfer 2-3 jucatori aici!"

Cosmin Contra spune ca ar vrea sa transfere 2-3 jucatori de la Petrolul la Getafe, pentru a ajuta fosta sa echipa.

Contra merge bine la Getafe, unde sambata a scos un egal cu FC Barcelona. Un egal noroc pentru catalani, s-ar putea spune, de vreme ce echipa lui 'Gurita' a fost oprita in situatie corecta, de unu-la-unu cu portarul, la chiar ultima faza a partidei, atunci cand centralul a fluierat surprinzator.

Contra se gandeste acum si la Petrolul, fosta sa echipa, cea de la care a plecat in Spania. El stie ca echipa din Ploiesti are probleme financiare acum, cand Dan Capra este retinut intr-un dosar de evaziune fiscala.

"Mi-ar placea din toata inima sa ajut Petrolul din punct de vedere financiar, sa pot sa am puterea sa iau 2-3 jucatori de la Petrolul, sa le ofer niste bani, sa-i ajut din punct de vedere financiar, dar daca as avea banii aia. Asa cum nu-i am, incerc sa aduc jucatori la parametrii zero", a spus Cosmin Contra la Dolce.

Getafe are îin lot un fotbalist care a evoluat in campionatul romanesc. Francezul Yoda a reusit chiar 4 goluri in primele 15 etape din Spania.

"Yoda a venit liber de contract, eu am acceptat asta. Yoda, din punct de vedere material, in primul an nu castiga foarte mult, dar probabil in al doilea an castiga ceva mai mult si important e ca a venit la parametrul zero si n-am platit transferul", a mai spus Cosmin Contra.

Contra a antrenat Petrolul intre octombrie 2012 si martie 2014, cand a plecat la Getafe. La final de sezon, Contra a reusit sa salveze echipa de la retrogradare. In acest sezon, Getafe ocupa locul 13 in campionat, cu 16 puncte din 15 etape.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies