"Vreau sa demonstrez ca sunt un jucator bun!" Banel Nicolita a fost prezentat oficial la noua sa echipa. VIDEO: 

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 11:16

	"Vreau sa demonstrez ca sunt un jucator bun!" Banel Nicolita a fost prezentat oficial la noua sa echipa. VIDEO: 

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Banel Nicolita a fost prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa la noua sa echipa, FC Nantes alaturi de o alta achizitie a francezilor, Johan Audel. Mijlocasul roman a ajuns sub forma de imprumut de la AS Saint-Etienne pentru o perioada de un an si va purta tricoul cu numarul 15.

"Un capitol s-a incheiat pentru mine, acum insa incepe altul. Nu am niciun regret. Presedintele Franck Kita m-a sunat dupa meciul cu Bordeaux si totul s-a intamplat doarte repede. La Nantes vreau sa demonstrez ca sunt un jucator bun si sa de asemenea vreau sa revin la nationala Romaniei. Selectionerul mi-a trimis ca trebuie sa joc la club pentru a putea reveni la nationala." a spus Nicolita.

Dupa primele 4 etape, echipa la care va juca Banel se afla pe locul 13 in clasament avand doua infrangeri, o singura victorie si un egal.


Conférence de présentation de Johan Audel et... de FCNantesTV

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT