Dennis Man Atalanta Massimo Pedrazzini Parma valentin mihaila Stranieri Dennis Man și Valentin Mihăilă

Viitorul lui Man și Mihăilă în Italia, analizat de un fost antrenor la Milan și Inter: „Niciun jucător nu s-a impus de la început”

Cei doi români legitimați la Parma nu au impresionat în acest sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 16:31
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 16:37

Dennis Man (23 ani) a încheiat un sezon modest cu Parma. Clubul patronat de Kyle Krause (59 ani) nu a reușit să promoveze și a terminat doar pe locul 12 în Serie B, acumulând doar 49 de puncte în 38 de etape. 

În 26 de meciuri, internaționalul român a însris de 3 ori și a oferit 2 pase decisive, iar în partea a doua a sezonului a fost unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Giuseppe Iachini (58 ani), în timp ce Valentin Mihăilă (22 ani) a bifat doar 7 prezențe pentru Atalanta, fără a marca sau a oferi un assist. Cu toate acestea, Massimo Pedrazzini le recomandă celor doi români legitimați la Parma să aibă răbdare, deoarece campionatul din Italia, în special Serie B, este unul dificil.

Pedrazzini: „Îi face bine campionatul din Liga a 2-a” 

„Eu cred că îi face bine campionatul din Liga a 2-a lui Dennis Man pentru faptul că joacă și are o continuitate, asta e o prioritate. Mâ gândesc că Mihăilă a făcut pasul la o echipă interesantă ca Atalanta, dar spațiul pe care îl are este unul redus. Nu e ușor să te impui, dar e și filosofia lui Gasperini.

Dacă vă amintiți, niciun jucător care a fost venit ca nouă achiziție nu s-a impus de la început în echipa lui. Introducerea noului jucător a fost făcută mereu gradual. Cred că dacă va rămâne anul viitor acolo va avea mult spațiu. 

Trebuie să înțeleagă organizarea pe teren, Gasperini e unul dintre cei care antrenează foarte bine fazele de apărare, fiecare trebuie să păstreze niște sarcini personale și asta se crește în timp. Trebuie să ai răbdare, nu este ușor când te duci în Italia. Campionatul este destul de ridicat cerințele sunt importante. 

Probabil nu poți face față la tot ceea ce trebuie sau îți lipsește ceva. Trebuie să ai răbdare, să crești și să muncești în fiecare zi la antrenament. La final, munca te răsplătește mereu”, a declarat Massimo Pedrazzini pentru gsp

Massimo Pedrazzini și-a început cariera în antrenorat ca secund pentru Marcello Lippi (74 ani) și Marco Tardelli (67 ani), la echipele de tineret ale lui AC Milan și Inter Milano. În sezonul 2004-2005 a fost adus de Walter Zenga (62 ani) în România, unde a activat pentru Steaua București (actuala FCSB). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!