Anunt URIAS pentru Marica! A primit cea mai tare veste! La ce club urias a fost propus dupa despartirea de Konya

Ciprian Marica e liber de contract dupa despartirea de Konyaspor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2015, 09:25
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2015, 09:31

Marica a avut un slab, dupa doua operatii care l-au facut sa stea mult timp departe de gazon. Atacantul a ratat nationala si a fost nevoit sa-i urmareasca pe colegii sai cum se califica la EURO. Mai mult, imediat dupa ce a ratat nationala, Marica a fost pus pe liber de turcii de la Konya, acolo unde spera sa se impuna si sa-l impresioneze pe selectioner pana la EURO.

Marica primeste acum si o mica veste buna. Presa din Marea Britanie il recomanda la Celtic, echipa cu mari probleme in atac in acest sezon.

HITC Sport scrie ca Marica ar fi o solutie perfecta in acest moment pentru campionii Scotiei, care se bazeaza pe Leigh Griffiths, Nadir Ciftci si Anthony Stokes in atac, dar cei trei nu au dat randamentul asteptat.

"Marica e un atacant creativ care a atras interesul lui Arsenal in 2013, dupa ce s-a despartit de Schalke. Are un procentaj bun de goluri in Bundesliga si 25 de goluri in 70 de aparitii pentru nationala tarii sale", scrie sursa citata.

Pentru Marica exista interes si din partea lui Dinamo, mai scrie sursa citata, care il recomanda totusi pe roman la Celtic. "Nu exista multi atacanti liberi in acest moment, dar Marica poate fi omul potrivit". 

Ultimul roman care a jucat in Scotia a fost Dorin Goian, la Glasgow Rangers, care a fost retrogradata din cauza problemelor financiare. 

Modifică setările cookies