Un fotbalist roman si-a pierdut capul pe teren si s-a batut cu un suporter. Urmarile: a fost eliminat si risca sa fie dat afara | VIDEO

Un fotbalist roman si-a pierdut capul pe teren si s-a batut cu un suporter. Urmarile: a fost eliminat si risca sa fie dat afara | VIDEO

Catalin Tira, fiul fostului fotbalist Fane Tira, are probleme in Azerbaijan. Acesta joaca acum la Neftci Baku, dupa ce a mai trecut in ultimii ani pe la ADO Den Haag, FC Brasov si Rapid.

Catalin Tira, in varsta de 22 de ani, a fost protagonistul unui episod incredibil in Azerbaijan, la meciul Neftci Baku - Qarabag. Acesta s-a batut la centrul terenului cu un suporter.

Tira a sarit la bataie in minutul 90, la 5 minute dupa ce a fost trimis pe teren. Acesta s-a enervat in momentul in care un suporter a patruns pe teren.

Romanul a fost fost cu greu tinut de colegi, care au intervenit pentru a incerca sa-l linisteasca.

De altfel, starea de nervozitate a fost vizibila in cazul mai multor jucatori, meciul Neftci Baku - Qarabag fiind unul dintre cele mai importante din Azerbaijan. La acest lucru a contribuit si scorul, oaspetii de la Qarabag impunandu-se cu 2-0 pe terenul lui Neftci.

"Imi pare foarte rau pentru ce am facut ieri. Eu doar am incercat sa-mi apar colegul. Nu stiu cum s-a ajuns asa departe", a scris Tira pe Facebook la o zi dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies