Transferul care-i poate relansa cariera lui Cicâldău! Un club de tradiție din Italia a oferit 10 milioane de euro pentru român

Alexandru Cicaldau Galatasaray Sampdoria Universitatea Craiova Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 08:39
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 08:47

Alexandru Cicâldău poate evolua în campionatul Italiei din vara lui 2022. 

Alexandru Cicâldău (24 ani) a fost transferat de Galatasaray în vara lui 2021. Turcii le-au plătit oficialilor de la Universitatea Craivoa 6,5 milioane de euro în schimbul mijlocașului central. Chiar dacă a avut evoluții bune în tricoul echipei din Istanbul, odată cu plecarea lui Fatih Terim, Cicâldău a ajuns să nu mai fie o piesă de bază în sistemul lui Galatasaray. 

Iar Sampdoria vrea să profite de această situația. Conform sozcu.com.tr, clubul din Serie A este dispus să liciteze 10 milioane de euro pentru mijlocașul român în vara lui 2022. Astfel, Galatasaray ar avea un profit de 3,5 milioane de euro în doar un an. 

În acest sezon, în 29 de meciuri în toate competițiile pentru turci, Cicâldău a marcat 5 goluri și a oferit 2 pase decisive. Însă, acest lucru pare să nu conteze pentru Domenec Torrent, care nu l-a folosit titular pe fostul jucător al Universității Craiova în ultimele două meciuri din campionat. 

Serie A este destinația preferată a românilor din primele 5 campionate ale Europei. În prezent, în Italia evoluează Ionuț Radu (24 ani - Inter Milano), Ștefan Radu (35 ani - Lazio), Răzvan Marin (25 ani - Cagliari), Radu Drăgușin (20 ani- Salernitana), Vlad Chiricheș (32 ani - Sassuolo) și Valentin Mihăilă (22 ani - Atalanta). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!