Transfer pentru românul aflat pe lista pentru EURO 2024! Achită clauza și va juca în Europa League

Adrian Rus Pafos Pisa Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 19:14
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 19:27

Adrian Rus (28 de ani), aflat pe lista preliminară a României pentru EURO 2024, este aproape de un transfer definitiv în Cipru.

Adrian Rus, împrumutat în vara anului trecut de Pisa la Pafos, a strâns 29 de meciuri în stagiunea recent încheiată și a cucerit Cupa Ciprului, performanță care îi asigură clubului participarea în preliminariile Europa League.

Adrian Rus ar urma să fie transferat definitiv de Pafos

În această vară, Pafos, club la care este legitimat și Vlad Dragomir, și-ar dori să achite clauza de transfer definitiv a lui Adrian Rus, în valoare de aproximativ un milion de euro.

"Fundașul român Adrian Rus se află în vederile lui Pafos, club cipriot dispus să achite aproximativ un milion de euro pentru a-l transfera definitiv", susțin italienii de la Sesta Porta, care adaugă că Pisa ar urma să aibă venituri de aproximativ 11 milioane de euro din transferurile definitive ale jucătorilor care au fost împrumutați în actuala stagiune.

Adrian Rus, folosit atât pe postul de fundaș central, cât și pe cel de fundaș dreapta, a jucat în 29 de meciuri pentru Pafos (25 ca titular), a marcat două goluri și a oferit un assist.

  • Pentru împrumutul lui Rus, Pafos a plătit 50.000 de euro italienilor de la Pisa, club aflat în Serie B.
  • 5 este locul pe care a încheiat Pafos campionatul din Cipru

Crescut la Olimpia Satu Mare și cu o bună parte a carierei petrecută în Ungaria la cluburi precum Fehergyarmat, Balmazujvaros, Puskas Akademia sau MOL Vidi, Adrian Rus a făcut parte din generația care s-a calificat în semifinalele Campionatului European U21 din 2019.

Rus a debutat la naționala de seniori a României în septembrie 2019, iar până acum a strâns 19 meciuri și un gol.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!