OFICIAL: Banel si-a gasit echipa! "Trebuie doar sa trec de vizita medicala!" Ce club i-a promis loc de titular ca sa UITE de cosmarul de la St Etienne

Autor: Sport.ro
Luni 02 Septembrie 2013, 14:29

	OFICIAL: Banel si-a gasit echipa! "Trebuie doar sa trec de vizita medicala!" Ce club i-a promis loc de titular ca sa UITE de cosmarul de la St Etienne

Dupa un sezon dezastruos, Banel are din nou motive de entuziasm!

UPDATE: Nicolita a ajuns la Nantes: "Ma bucur ca am reusit sa ajut Saint Etienne sa castige meciul cu Bordeaux, intr-adevar a fost ultimul meu meci pentru echipa. In acest sezon voi merge sa joc la Nantes, daca voi trece cu bine vizita medicala. Imi doresc sa evoluez titular constant si sa ajut echipa nationala in cazul in care voi fi convocat", a spus Nicolita pentru Dolce.

El va fi imprumutat la Nantes, iar daca va confirma va fi cedat definitiv. Cu Saint Etienne mai are contract pana in 2015.


Titular in ultima etapa, cu Bordeaux (2-1), Nicolita a dat pasa de gol pentru 1-0 si a fost felicitat de antrenor la finalul meciului. Banel nu poate insa trece prea usor peste
dezastrul de anul trecut, cand a prins numai 3 meciuri la prima echipa. Fostul stelist ia in calcul varianta despartirii de St. Etienne si negociaza cu nou-promovata Nantes.

Ouest France scrie ca discutiile au fost deja demarate si ca jucatorul nu se opune transferului, fiind tentat de promisiunea ca va avea timp de joc important la noua sa echipa.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT