Tatarusanu a primit cea mai buna veste din cariera lui! Ce se poate intampla din 2015! Italienii il lauda deja pe Montella

Autor: Sport.ro
Marti 30 Decembrie 2014, 10:44

	Tatarusanu a primit cea mai buna veste din cariera lui! Ce se poate intampla din 2015! Italienii il lauda deja pe Montella

Cariera lui Tatarusanu se poate relansa dupa ce a stat rezerva tot turul de campionat in Serie A, aparand doar in Europa League.

Tatarusanu poate da lovitura in aceasta iarna. Portarul roman are sansa de a deveni numarul 1 in poarta Fiorentinei daca titularul Neto nu isi prelungeste contractul cu clubul.

Acesta din urma intra in ultimele 6 luni de contract si poate semna cu oricine, insa presedintele Della Valle si antrenorul Montella vor sa ii forteze mana brazilianului si acesta sa semneze un contract nou cu formatia "viola".

Din fericire pentru "Tata", Neto are oferte de la Manchester United si AS Roma, scrie presa italiana, si ezita sa semneze prelungirea contractului. Neto a fost adus in 2011 de la Paranaense.

Gazzetta dello Sport scrie despre transferul reusit facut de Montella in vara, atunci cand l-a luat gratis pe Tatarusanu de la Steaua. "Are doi portari de calitate. In vara a trebuit sa faca o alegere grea, pe cine sa pastreze titular, si a mers pe mana lui Neto. Acum, Tatarusanu are sansa sa devina numarul 1, mai ales ca nu a fost dezamagit de statutul de rezerva si s-a pregatit bine", scriu jurnalistii italieni.

Valeriu Gheorghiţă: „Cred că situaţia intră într-o perioadă de control din punct de vedere epidemiologic”
BRAT
Modifică setările cookies