20 2016 13:12

"Stanciu la Inter? Nu cred ca i se potriveste campionatul Italiei!" Piturca vorbeste despre sansele lui Sanmartean sa fie liderul Romaniei la Euro

"Stanciu la Inter? Nu cred ca i se potriveste campionatul Italiei!" Piturca vorbeste despre sansele lui Sanmartean sa fie liderul Romaniei la Euro

Victor Piturca si-a luat o mini vacanta dupa cateva saptamani cu rezultate slabe la Al Ittihad. Echipa la care evolueaza si Lucian Sanmartean a piedut zilele trecute un meci important in Liga Campionilor Asiei.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Piturca s-a intors in aceasta dimineata la arabi, dupa mini-vacanta petrecuta in Romania.

E conectat in continuare la fotbalul romanesc si spune ca Astra e principala favorita la titlu in acest sezon.

Piturca se bucura pentru faptul ca Nicusor Stanciu a fost monitorizat in ultimele saptamani de mai multi trimisi ai cluburilor italiene, dar spune ca Serie A nu este tocmai locul potrivit pentru mijlocasul Stelei.

"Stanciu e un jucator din noua generatie, pe care eu l-am adus la echipa nationala devreme. Am inteles acum ca deja s-a maturizat si el, da semne ca ar putea deveni un fotbalist util echipei nationale, dar depinde numai de el."

"Ar fi foarte greu pentru un jucator ca Stanciu in Italia. Cu fizicul lui sa joace intr-un campionat ca cel italian, fiindca acolo, in general, un jucator valoros trebuie sa aiba si forta foarte mare si, vedeti ca in general, jucatorii romani plecati in ultimul timp in campionatul Italiei nu prea joaca, nu se adapteaza."

Piturca anunta ca mijlocasul sau de la Al Ittihad, Lucian Sanmartean, este inca in forma si poate fi liderul Romaniei la Euro.

"Este ultimul lui tren pentru un turneu final", mai spune Piturca.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
1 comentarii
  • 20 2016
    ++ stanciu e de steaua , nu de alte echipe ..........
Străinii noştri, partea a II-a. Radu, primul pacient cu autism recuperat în România. Medicii nu îi dăduseră vreo şansă
BRAT