Mihai Stoica recunoaste ca golul lui Adi Popa nu trebuia validat: "Hai sa nu fim ipocriti!" A facut semn de hent, din reflex, si in timpul meciului :)

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2016, 12:21
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2016, 12:33

Meciul de la Ovidiu a fost marcat de doua decizii controversate de arbitraj in prima repriza - penalty-ul la Stanciu si hentul lui Adi Popa.

La faza golului de 2-0, marcat de Adi Popa, Mihai Stoica a fost surprins de camere cand facea semne de hent, probabil din reflex.

Oficialul neoficial al Stelei a recunoscut dupa meci, printr-o postare pe Facebook, ca golul lui Adi Popa nu trebuia validat.

"A fost penalty clar la Stanciu, nu se poate nega evidenta. A fost hent la Popa, dupa un carambol imposibil de reperat intre cei doi adversari, am fi ipocriti sa nu recunoastem."

"Am obtinut o victorie in cea mai dificila partida de pana acum in playoff. Vom avea un meci complicat peste 10 zile la Severin impotriva unei echipe cu o organizare foarte buna."

Mihai Stoica a incheiat mesajul cu o expresie de un umor involuntar.

"Mai important ca orice, AM REINTRAT IN CARTI!"

HAGI: "DOUA MOMENTE CARE AU SCHIMBAT JOCUL"

"Au fost doua momente care au schimbat tot meciul. Noi suntem o echipa tanara care capata experienta, conteaza detaliile. A fost penalty? A fost hent la Popa? Nu stiu. Spuneti voi! Sunt doua goluri. Asta e, nu vreau sa-mi caut scuze, dar e o realitate care pentru noi nu e corecta. Vrem sa jucam, suntem in play-off, credeam ca aici e care pe care. Sunt mici detalii care fac diferenta. Incepusem bine jocul, dar ce pot sa fac acum? Sa plang? Nu, mergem inainte! Tragem concluzii, facem analiza. Sunt doua momente importante care au adus doua goluri. A fost hent la Popa. Daca nu-l vede al 4-lea arbitru si vede penalty pentru ei... Nu suntem noi dintr-o data invincibili. Suntem mai mici." (DigiSport)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!