Sansa uriasa: Stanciu si Florin Andone pot fi colegi in Premier League! 20 mil euro ca atacul Romaniei sa se mute in Anglia

Sansa uriasa: Stanciu si Florin Andone pot fi colegi in Premier League! 20 mil euro ca atacul Romaniei sa se mute in Anglia

Doi dintre cei mai in forma jucatori romani din Europa sunt vanati de un club din Premier League.

Sunderland Echo si Newcastle Chronicle din Anglia, preluate si de Calciomercato, au scris in ultima saptamana ca Florin Andone, atacantul lui Deportivo, se afla pe lista celro de la Sunderland pentru un transfer din 2017.

Potrivit surselor din Anglia, 8 milioane de euro este suma pe care Sunderland ar dori s-o plateasca pentru varful nationalei Romaniei.

In Premier League, Andone ar putea fi coleg de echipa cu Stanciu, fotbalist care a reusit sa-si intre in forma la Anderlecht.

Publicatia RokerReport, care preia informatii din presa engleza, noteaza ca in cazul lui Stanciu ar fi vorba de o suma de transfer de 10 milioane de lire. Nu este insa foarte clar daca Anderlecht este dispusa sa obtina un profit atat de mic din transferul lui Stanciu.

Anderlecht l-a luat pe mijlocas de la Steaua pentru o suma de transfer care se ridica la 9.8 mil euro, cu tot cu clauzele de performanta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies