Răzvan Marin a retrogradat cu Cagliari în Serie B! Salernitana lui Drăgușin s-a salvat in extremis

Razvan Marin Cagliari radu dragusin Salernitana Serie A Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Mai 2022, 00:18
Data actualizarii: Luni 23 Mai 2022, 00:18

Cagliari, formația lui Răzvan Marin, a retrogradat în Serie B, la capătul ultimei etape din Italia.

Sarzii au înregistrat doar o remiză pe terenul ultimei clasate Venezia, deja retrogradată, scor 0-0, iar Cagliari a rămas sub linie, pe locul 18, cu doar 30 de puncte, la o lungime în spatele Salernitanei.

Răzvan Marin a retrogradat cu Cagliari în Serie B!

Cagliari nu a reușit să profite nici de pasul greșit al Salernitanei, care a suferit un eșec usturător contra lui Udinese, scor 0-4. Totuși, echipa lui Radu Drăgușin, care a fost rezervă neutilizată la ultimul joc, a încheiat pe locul 17, cu 31 de puncte, astfel că va evolua și în următorul sezon în Serie A.

Răzvan Marin a fost introdus în minutul 58 al meciului cu Venezia, însă nu și-a putut ajuta echipa să se salveze de la retrogradare. Internaționalul român a încheiat sezonul din Serie A cu 36 de meciuri jucate și șase pase decisive reușite.

Răzvan Marin (25 de ani) a fost adus de Cagliari în septembrie 2020, de la Ajax, inițial sub formă de împrumut, iar ulterior transferat definitiv pentru aproape 7 milioane de euro. Internaționalul român a strâns 75 de meciuri, patru goluri și 12 pase decisive pentru sarzi.

Pe lângă Cagliari, celelalte două echipe care au retrogradat sunt Genoa și Venezia

Campioana din Serie A a acestui sezon este AC Milan, care va merge în grupele Ligii Campionilor alături de Inter, Napoli și Juventus. În Europa League vor juca Lazio și AS Roma, în timp ce în Conference League și-a asigurat calificarea Fiorentina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!