Stranieri

Radu Drăgușin, monedă de schimb pentru înlocuitorul lui Dybala! Planul conducerii torineze cu fundașul român

Șansele ca Drăgușin să se întoarcă la Juventus în vara acestui an sunt tot mai mici. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 19:20
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 19:31

La începutul acestui sezon, Radu Drăgușin (20 ani) a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria. Însă, fundașul central a petrecut doar 5 luni la clubul din Genova, iar la începutul acestui an a fost cedat la Salernitana. La nou-promovată, Drăgușin s-a impus ca titular și a avut evoluții solide, în meciul cu AC Milan, 2-2, din 19 februarie, fiind declarat „Omul meciului” de publicațiile din Italia. 

De la ultimul loc, la locul 10 în Serie A

Însă, fundașul central pare că nu se va întoarce din vară la Juventus. Potrivit Blastingnwews.com, românul va fi folosit de torinezi ca monedă de schimb pentru un jucător de la Hallas Verona. Cum Paulo Dybala (28 ani) și „Bătrâna Doamnă” nu s-au înțeles cu privire la prelungirea contractului, și argentinianul va pleca gratis de la Juventus în vară, Massimiliano Allegri (54 ani) a pus ochii Antonin Barak (27 ani). 

Iar, conform aceleiași surse, pentru a-și asigura serviciile mijlocașului ceh, torinezii sunt dispuși să-l cedeze pe Radu Drăgușin la Hellas Verona, echipa care ocupă locul 10 în Serie A după 30 de etape. 

Antonin Barak este evaluat la 20 de milioane de euro, conform Transfermarkt, iar în acest sezon a marcat 10 goluri și a oferit 4 pase decisive în 25 de apariții în campionat. În vara anului trecut, Hellas Verona le-a achitat 6 milioane de euro celor de la Udinese pentru a-l transfera definitiv. 

Modifică setările cookies