Prima declaratie a lui Gabi Torje dupa duelul cu Messi si Neymar: "Era mai echitabil egalul!" Gestul surprinzator pe care l-a facut la finalul meciului:

Autor: Sport.ro
Sambata 02 Noiembrie 2013, 14:15

	Prima declaratie a lui Gabi Torje dupa duelul cu Messi si Neymar: "Era mai echitabil egalul!" Gestul surprinzator pe care l-a facut la finalul meciului:

►Ninja vs Europa! Trei romani se bat cu centurile negre, duminica 19:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Gabi Torje a fost titular in premiera la Espanyol in derby-ul local cu FC Barcelona, castigat de catalani cu 1-0. Mijlocasul roman a fost integralist, jucand insa intr-o pozitie atipica - mijlocas stanga, intrand in mai multe randuri si in centru. Cu toate astea, Torje a avut o evolutie buna, fiind unul dintre remarcatii celor de la Espanyol.

"Am aflat cu o zi inainte ca o sa fiu titular, la antrenamentul tactic de dinaintea meciului, am incercat sa ma pregatesc mental si am incercat sa profit de sansa care mi-a fost oferita. Nu jucasem niciun meci titular pana la acest meci.

Un meci greu, cum este mereu cand joci impotriva Barcelonei, dar cred ca in afara de faptul ca am pierdut cu 1-0, am facut o partida buna. Cred ca un rezultat de egalitate era mai echitabil, cred eu" a spus Gabi Torje, cel care a mai dezvaluit ca nu a facut schimb de tricou cu niciun jucator de la Barca! A dorit sa pastreze tricoul pe care l-a purtat la primul meci ca titular la Espanyol.

Tot interviul cu Gabi Torje il puteti vedea la stirile din Sport de la Pro TV de la ora 20.00

”Dialogul surzilor”. Deputații nu au fost în stare să poarte o discuție prin telefon
BRAT