Stranieri

Piturca si-a dat in judecata un fost jucator, dupa ce l-a dat afara de la Ittihad! Declaratia cu care Samba Diakite l-a suparat pe fostul selectioner

Victor Piturca e "la cutite" cu malianul Samba Diakite, fotbalist trimis inapoi la Queens Park Rangers, desi fusese imprumutat pana la finalul sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Februarie 2015, 17:18
Data actualizarii: Joi 05 Februarie 2015, 17:58

Victor Piturca a contactat un avocat stabilit tocmai la Londra si a intentat o actiune juridica impotriva fotbalistului Samba Diakite, jucator pe care l-a dat afara de la Al Ittihad la finalul turului.

Imprumutat de la QPR de arabi, Diakite a fost trimis inapoi in Anglia de Piturca, care a preferat sa renunte la acesta pentru a le face loc lui Sanmartean si Szukala.

Decizia nu i-a picat bine internationalului malian, care a mai jucat si la Nancy si Watford, acesta spunand despre fostul selectioner al Romaniei ca este "samsar de jucatori".

In varsta de 26 de ani, Samba Diakite va trebui acum sa raspunda in justitie acuzatiilor de calomnie. Pentru asta, Victor Piturca a decis chiar sa apeleze la un avocat englez.

Diakite l-a acuzat pe antrenorul roman ca i-a interzis sa se mai antreneze cu echipa si i-a convins pe sefii clubului sa nu-i mai plateasca salariile restante.

Diakite a strans 19 selectii pentru nationala statului Mali, marcand 4 goluri. Acesta s-a nascut in Franta.

Modifică setările cookies