Pintilii a povestit in premiera episodul in care a refuzat convocarea la nationala! Ce mesaj ii transmite lui Piturca:

Pintilii a povestit in premiera episodul in care a refuzat convocarea la nationala! Ce mesaj ii transmite lui Piturca:

Mihai Pitilii a refuzat convocarea pentru meciul amical cu Algeria, in urma cu o luna si jumatate.

Fostul capitan al Stelei spune ca, din punctul lui de vedere, nu exista niciun conflict cu selectionerul Victor Piturca.

Inainte de amicalul cu Algeria, Pintilii l-a sunat pe Piturca sa-i spuna ca refuza convocarea, de teama unei accidentari care i-ar fi putut impiedica transferul la Al Hilal.

"Nu s-a intamplat nimic, a fost o simpla discutie cu nea Piti, la care m-am dus si i-am spus parerea mea, ce cred eu ca ar trebui sa fac. Pur si simplu i-am zis ca nu as vrea sa joc meciul cu Algeria, ca sa nu risc o accidentare, pentru ca urma sa semnez urmatorul contract".

"Pentru mine era foarte important cu Al Hilal, pur si simplu. Nea Piti a inteles, ok. Ok si la revedere, deci nu a fost nimic. Dupa aceea, ce a aparut nu ma intereseaza", a declarat Pintilii la DigiSport.

Mijlocasul de 29 de ani asteapta noi convocari la echipa nationala, pe care spune ca le va onora cu mandrie.

"Eu am vorbit cu nea Piti si i-am si zis. Daca ma va mai chema la echipa nationala voi veni cu tot sufletul si voi da totul pentru echipa nationala."

"Acum depinde doar de el, eu sa fiu sanatos si sa joc aici, sa-mi fac treaba cat mai bine si atunci lucrurile vor decurge normal", a mai spus Pintilii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies