Performanta istorica pentru Vlad Chiriches! Cota i-a explodat dupa transferul de la Steaua! Cat valoreaza acum:

Performanta istorica pentru Vlad Chiriches! Cota i-a explodat dupa transferul de la Steaua! Cat valoreaza acum:

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Analistii de la transfermarket.de au publicat un nou clasament al valorii individuale pentru jucatorii romani. Daca pana acum Stefan Radu era cel mai scump roman, acum el a fost depasit de Vlad Chiriches.

In conditiile in care nu a jucat meci de meci in ultima vreme, iar Tottenham este in afara locurilor de Liga in Anglia, romanul este din ce in ce mai apreciat.

El valoreaza acum 11 milioane de euro. In top este urmat de Stefan Radu - 10 mil, Maxim - 7 mil, Stancu - 5 mil si Bourceanu - 4 mil.

Iata lista completa:

Cand a plecat de la Steaua, Chiriches era cotat la 8 mil. de euro, conform raportului din luna august 2013. Cumparat de englezi pentru 8,5 mil. de euro, Chiriches a ajuns sa valoreze in septembrie 2013 suma de 9,5 mil. de euro.

Ultimul raport, cel pana in ianuarie 2014, spune ca Vlad Chiriches face 11 mil. de euro - cota de piata istorica pentru romanul de 24 de ani.

Chiri sta bine si in clasamentul cotelor de piata de la Tottenham: este pe 11 si valoreaza mai mult decat Capoue (9 mil), Kaboul (8 mil) sau chiar Adebayor (8 mil).

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies