Pantilimon a facut meciul vietii lui! A scapat-o pe Sunderland de la o umilinta pe Etihad! Mesajul genial al fanilor lui City

Pantilimon a facut meciul vietii lui! A scapat-o pe Sunderland de la o umilinta pe Etihad! Mesajul genial al fanilor lui City

Man City 3-2 Sunderland | Pantilimon a avut o evolutie fantastica.

Portarul roman a fost titular la Sunderland in infrangerea dramatica in fata campioanei Man City. Gazdele au facut 2-0 cu doua reusite fabuloase semnate de Yaya Toure si Jovetic, care au inscris cu un sut in vinclu, imparabil, si o reluare cu calcaiul din 6 metri.

Sunderland a revenit in doar cateva minute, egaland la 2, insa Lampard a facut 3-2 cateva minute mai tarziu, dupa o lovitura de cap din 6 metri exact langa bara, un gol la care Pantilimon nu a avut nicio vina.

Portarul roman a salvat de 3 ori singur cu portarul, de doua ori in finalul meciului, cand i-a blocat pe Navas si Fernandinho. De altfel, nu doar jurnalistii englezi si fanii lui Sunderland l-au laudat pe "Panti", ci si fanii lui Manchester City. "Pantilimon este in continuare cel mai bun jucator de pe Ettihad" si "Nu pot sa cred ca am ramas cu Hart si l-am dat pe Costel" sunt mesajele fanilor lui City.

Nici Pellegrini nu a fost indiferent la evolutia romanului, acesta felicitandu-l pe portarul roman la finalul meciului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare a început în București. Sute de persoane, la Sala Palatului
BRAT
Modifică setările cookies