Stranieri

Omul care a ingropat Scoala de Fotbal "Gica Popescu"! "Ma simt vinovat!"

Traieste in Italia si se anunta a fi unul dintre liderii nationalei de fotbal. Deocamdata, joaca in Serie B!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Februarie 2010, 12:26
Data actualizarii: Luni 08 Februarie 2010, 12:28

Bogdan Gavrila a ajuns in Italia, la Roma, unde nu a stat prea mult timp. A fost vandut in serie B la Lecce, unde spera sa dea marea lovitura. Nu a avut prea mult noroc insa - a fost accidentat trei luni si acum a revenit la antrenamente

Bogdan Gavrila are 18 ani si este subiectul unui scandal imens intre Dunarea Galati si Gica Popescu, care l-a dus la Roma si mai apoi la Lecce. Pentru ca nu a platit 300.000 de euro catre Dunarea Galati - suma era stipulata in contract intre cele doua cluburi, Scoala de Fotbal a lui Gica Popescu a fost dezafiliata din toata competitiile organizate de FRF.

Bogdan Gavrila isi vede linistit de viata de fotbalist la Lecce. Asteapta momentul cand o sa debuteze pentru echipa mare a lui Lecce, insa este foarte trist pentru ca, indirect, a dus la dezafilierea Scolii de Fotbal a lui Gica Popescu.

"Imi pare rau. Ma simt putin vinovat ca din cauza mea, Scoala de Fotbal a lui Gica Popescu nu mai poate activa in competitii. Am fost la Roma si acum sunt la Lecce. Asta este. Pare un vis, dar intr-un an - doi maxim vreau sa prind nationala lui Razvan Lucescu", a spus Bogdan Gravila pentru www.sport.ro

Bogdan Gavrila se anunta un jucator de mare valoare, sefii lui Lecce isi pun mari sperante in el. Gavrila joaca mijlocas in spatele varfurilor si trebuia ca-n aceasta iarna sa faca pasul la prima echipa, insa accidentarea l-a tinut departea de gazon.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies