Real Madrid Alexandra Nica Stranieri

O romanca la Real Madrid | La doar 19 ani, Alexandra Nica va fi "colega" cu Ronaldo, Benzema si Modric

O romanca de 19 ani pleaca in aventura vietii - va juca la Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Septembrie 2015, 13:04
Data actualizarii: Luni 21 Septembrie 2015, 13:39

Are doar 19 ani si un vis arzator, acela de a deveni cunoscuta in fotbalul feminin. Iar sansele ei par tot mai aproape sa se concretizeze, dupa ce a semnat un contract cu Real Madrid.

Alexandra Nica juca in urma cu un an la FC Alice & Tunes Pitesti, pentru ca mai apoi sa treaca la Universitatea Alexandra. Acum, insa, norocul i-a suras si va lua drumul Spaniei, urmand sa imbrace tricoul unui gigant al sportului mondial - Real Madrid.

Tanara jucatoare, care a evoluat in ultimul sezon in primul esalon valoric al fotbalului femin romanesc, in tricoul echipei Universitatea Alexandria, a fost remarcata de oficialii formatiei madrilene in urma cu doi ani, insa nu a putut ajunge in Spania pentru ca era minora.

Acum, noteaza site-ul ArenaValceana, tanara fotbalista va avea ocazia de a juca la Madrid, semnand deja un contract valabil pe 3 sezoane.

Alexandra Nica a semnat cu Real Madrid dupa ce a refuzat oferte venite si din Belgia ori Statele Unite.

"Fotbalul e singurul sport care imi place. Dorinta mea este sa joc in campionatul spaniol", spunea Alexandra in urma cu un an de zile, pentru liberinteleorman.ro

Fotbalul feminin, in continua ascensiune

Fotbalul feminin se afla intr-o ascensiune destul de interesanta in ultimii ani. Dupa un Campionat Mondial care a strans pe stadionele din Canada zeci de mii de spectatori si care a adus meciuri spectaculoase intre Statele Unite, Japonia, Anglia ori Germania, fotbalul feminin continua sa atraga tot mai multa atentie.

De altfel, 2015 este primul an in care celebrul producator de jocuri virtuale EA Sports a decis sa introduca in jocul FIFA si echipe din fotbalul feminin.

Modifică setările cookies