Cristian Chivu Inter Milano Steaua Stranieri

"NU vine la Steaua, e mai simplu ca eu sa merg pe planeta Marte! NU va mai juca fotbal in Romania!" Anuntul despre viitorul lui Chivu:

► Ghita Zgarie Nori, duminica 3:00 live si exclusiv Voyo.ro, premiera Sport.ro: duminica 11:00

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2013, 18:00
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2013, 17:58

Agentul Becali a vorbit despre situatia lui Chivu, jucator pe care il are sub contract si despre zvonurile conform carora el ar urma sa vina la Steaua, la un moment dat.

"Nu cred ca isi va incheia cariera in Romania. In Romania va fi impresar alaturi de mine, dar nu va juca fotbal. Nu este nimic adevarat despre venirea la Steaua. Nu inteleg de ce se vorbeste in continuare despre viitorul lui Cristian, care este foarte clar. In ceea ce priveste Steaua, ar fi mai usor ca tu si eu (discuta cu reporterul) sa mergem sa vizitam planeta Marte.

Este fals. El nu vrea sa plece de la Inter. Mai are un an de contract si cu siguranta va ramane la Milano. Daca va reusi sa joace in 50 la suta din meciuri se va activa optiunea pentru inca un sezon. Daca nu va juca atat, va pleca anul viitor in alta parte si va vedea ce va face. Ar putea sa devina antrenor sau sa continue sa joace in alta parte", a spus agentul Becali pentru ilsussidiario.net.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies