NU e gluma! "Mutu vine la noi in proportie de 98%!" Mutarea istorica pentru un club LEGENDAR!

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Noiembrie 2013, 11:40

Doua zile teri-bile in direct Sport.ro si Voyo.ro:
►Froch isi pune centurile la bataie, sambata 20:00 ► Bataie dupa blocuri in Bronx, duminica 4:00 ► Bile. Sa facem sport! Finala de la Bucuresti, duminica 19:30

Mutu este dorit de mai multe echipe din tara. Prima pe lista pare sa fie Petrolul, apoi si Steaua s-a aratat interesata de el. Acum si UTA, la care patron e prietenul lui Mutu, Martian, a anuntat ca il vrea.

"Mutu va veni la UTA in proportie de 98%, asta daca se va rezolva plecarea sa din Franta, dupa ce totul va fi ok cu Ajaccio. Inca o data am vorbit foarte clar cu Mutu si ieri si astazi, am discutat si cu Contra de la Petrolul. Prima optiune e UTA Arad, eu voi discuta cu Ajaccio.

Mutu nu va veni in Romania pentru 300.000 niciodata. Eu nu ii ofer actiuni, eu ii ofer bani. Mutu nu va veni niciodata pe degeaba in Romania, el stie ce ii pot oferi eu, insa nu vorbesc de sume acum", a spus Adrian Martian la Ora Exacta la Sport.ro.

UTA nu este intr-o situatie prea buna, traversand unul dintre cele mai grele momente din istorie. Clubul nu sta bine financiar, nu joaca bine in Liga a doua, unde se afla acum, iar intre patron si Consiliul Director sunt neintelegeri.

"Am spus clar ca renunt la 100-200 de mii de euro din banii mei, doar sa vina cineva sa ia echipa! Nu mai dau un ban la UTA daca nu se face ceea ce spun eu. Eu trebuie sa am controlul, sa plece Trica - el a vrut sa faca ceva, dar nu a reusit. Trica a primit banii in avans, chiar si pe luna decembrie, asta trebuie sa spuna el, sa recunoasca", a mai spus Martian.

Sute de migranți vin spre Europa. Reacția ONU și NATO la conflictul dintre Turcia și Siria
BRAT