Stranieri

"Nimeni din masina nu mai clipea si ma gandeam ca asta este cel mai bizar lucru pe care l-am vazut in viata mea!" Povestile incredibile din noua "casa" a lui Mutu in India

"E ca si cand m-as uita la un film care trece prin fata ochilor si nu as putea prezice finalul. Pentru noi totul este haos, dar pentru ei e viata de zi cu zi.", povesteste David Platt, antrenorul lui Pune City, despre experienta sa in India.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 11:38
Data actualizarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 11:40

David Platt, antrenorul lui Adrian Mutu la Pune City, a povestit pentru Daily Mail despre diferentele uriase de cultura cu care s-a lovit in India.

"Am vazut cum mobilier de gradina este transporat cu bicicleta. Am vazut patru oameni incercand sa incapa pe acelasi scuter. Chiar in mijlocul orasului erau 12 bizoni care mergeam pe strada. A trebuit sa ii ocolim, nimeni din masina nu mai clipea si ma gandeam ca asta este cel mai bizar lucru pe care l-am vazut in viata mea"

"Intr-o zi, soferul a luat-o pe o scurtatura, era un drum accidentat pe langa o sosea cu patru benzi pe contrasens. Am inceput sa rad isteric. Oricine ar face asta in Anglia ar deveni subiect de stiri. Te intrebi aici cum poti sa faci asa ceva?"

"Campionatul Indiei are oamenii potriviti in spate. Sunt multi bani care sustin acest fotbal, iar tinta este sa inspiram viitoarea generatie ca India sa aiba si o nationala buna. E interes mare in meciurile de fotbal, dar sportul asta nu este jucat de destui oameni"

"Daca totul e facut corect, India poate ajunge la campionatul mondial in 20 de ani. Tehnic, jucatorii de aici sunt la nivelul League One sau League Two din Anglia."

"Trebuie sa intelegi cultura acestei tari, nu trebuie sa te astepti ca ea se va adapta la tine. Unele lucruri in India pur si simplu nu merg. Cand am ajuns in prima zi, aveam nevoie de plase la porti si vopsea pe bara. In cantonamentul din Turcia nu aveam echipamente pentru plimbari, asa ca am cumparat eu personal 40 de pantaloni si tricouri", a povestit David Platt pentru Daily Mail.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies