Cosmin Moti Stranieri

Moti e pregatit de un moment ISTORIC! Prima reactie dupa anuntul ca o peluza ii va purta numele la Razgrad

Cosmin Moti a fost anuntat de patronul clubului ca Ludogorets va numi una dintre peluzele stadionului din Razgrad in amintirea meciului de senzatie pe care l-a facut cu Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 15:09
Data actualizarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 15:10

Incepand din acest an, Moti intra oficial in randul legendelor. Una dintre tribunele Ludogorets Arena ii va purta numele.

"E placut, ma bucur ca sunt apreciat, mai ales ca e in afara tarii mele. Mi-as dori ca fanii lui Dinamo sa fie alaturi de mine la meciul in care va fi inaugurata peluza, la fel cum au fost alaturi de mine atatia ani pana acum", a comentat Moti pentru www.sport.ro.

Moti nu vrea sa faca la fel ca prietenii Tamas si Tucudean. Nu ia in calcul un transfer la Steaua, dar promite sa ramana prieten cu cei doi.

"Cu siguranta Tamas si Tucudean s-au gandit la familiile lor si la ce e mai bun pentru ei. Nu pot sa-i acuz de nimic, nu ar avea rost. Fiecare stie ce e mai bine pentru el. Le doresc bafta amandurora, doar lor. Cu siguranta vom ramane prieteni. Nu cred ca s-ar pune problema ca eu sa mai ajung la o rivala de-a lui Dinamo in acest moment", a explicat Moti.

Modifică setările cookies