Stranieri

Mesaj pentru Iordanescu: "Ia-l pe Andone la nationala!" Cat a ajuns sa valoreze varful lui Cordoba dupa 2 goluri in PATRU meciuri!

Anul trecut era evaluat la ZERO euro de site-ul Transfermarkt.de, acum se bate cu Barca si Real in Primera. Florin Andone e vazut ca o solutie pentru atacul nationalei! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 12:56
Data actualizarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 13:07

Florin Andone are un sezon de vis in Primera Division, acolo unde a reusit sa marcheze cel mai rapid gol al sezonului la inceputul anului. Andone a fost aproape de un rezultat imens in weekend contra lui Real Madrid, insa atacantul roman a lovit bara la scorul de 1-1 iar galacticii s-au impus cu 2-1 dupa un penalty transformat de Bale.

Mircea Sandu crede ca e timpul ca Anghel Iordanescu sa-l cheme pe jucatorul in varsta de 21 de ani la nationala, chiar daca acesta a crescut in Spania si nu cunoaste fotbalul romanesc.

"Este de admirat ce face acest copil. Este incredibil ce tarie de caracter are avand in vedere ca a crescut fara un parinte. Este si un baiat educat, care isi vede de treaba lui. I-am urmarit evolutiile, am vazut si meciul de sambata pe care Cordoba l-a jucat acasa contra Realului. Imi pare nespus de rau ca nu a reusit sa inscrie la faza aceea la care mingea trimisa de el a lovit bara. Ar fi fost extraordinar sa inscrie si contra Realului si, cu golul acela, sigur Cordoba nu mai pierdea meciul", a declarat Mircea Sandu pentru Ring.

"Nu stiu daca va fi adus la nationala, nu stiu cum gandesc antrenorii. Dar in conditiile in care ducem lipsa de fotbalisti de valoare si, mai ales, de atacanti, eu cred ca Florin Andone trebuie adus la nationala. Nu oricine ajunge sa evolueze in prima liga spaniola. Eu cred ca este o solutie si trebuie incercat la echipa reprezentativa", a mai spus Mircea Sandu.

Florin Andone nu avea cota anul trecut pe site-ul transfermarkt.de, asta dupa ce in 2011 era cotat la 50.000 de euro de catre Villarreal. Jucatorul a ajuns la Cordoba si a impresionat cu 2 goluri in 4 aparitii in 2015. Acum este cotat la 800.000 de euro. 

Click aici pentru a vedea bara lui Andone contra lui Real Madrid!

Modifică setările cookies