Marca scrie despre CAT DE BINE ARATA GALCA si Luis Enrique. :) "Sunt mai bine pregatiti decat jucatorii lor!"
6 2016 12:45

Marca scrie despre CAT DE BINE ARATA GALCA si Luis Enrique. :) "Sunt mai bine pregatiti decat jucatorii lor!"

Dupa 0-0 cu Barcelona in campionat, Galca are inca doua provocari uriase carora trebuie sa le faca fata. Mai joaca de doua ori cu Barca, in Cupa Spaniei.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Marca le dedica antrenorilor de la Barcelona si Espanyol un articol surprinzator in ziua unui nou derby. Spaniolii scriu despre forma fizica impecabila a celor doi oameni de pe bancile rivalelor catalane. Galca si Luis Enrique pot fi deosebiti cu greu de jucatorii lor si sunt chiar mai bine pregatiti decat unii dintre acestia.

"Luis Enrique si Galca au ajutat la schimbarea imaginii pe care multi o aveau despre antrenorii de fotbal. Nu doar ca sunt tineri, dar se si ingrijesc extraordinar de corpurile lor. Felul in care arata nu e totul. Antrenorii pot fi usor confundati cu jucatorii lor", noteaza Marca.

Daca Luis Enrique a luat parte la mai multe evenimente polisportive, inclusiv la un mega maraton de 245 de kilometri alergati prin desert timp de 7 zile, in 2008, Galca isi pastreaza forma printr-o alimentatie corecta si cateva zeci de minute de sala si alergare zilnic.

Antrenament de 5 stele cu Costel Galca

Posted by Corina Caragea on Tuesday, August 4, 2015


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
1 comentarii
  • 6 2016
    Galca se vede ca nu e pupincurist rechesclav cand face o poza cu Louis Enrique???!!!fatalaul are poze cu olaroiu cu harabescos si cu dimitrinovii de prin Bulgaria!Bine am gresit eu,si manelistul reche poate face o poza cu Enrique in Antalya... din pacate trebuie sa mai astepte!...
Ministrul Tudorel Toader a solicitat desecretizarea protocoalelor cu SRI
BRAT