Stranieri

Interviu EMOTIONANT cu Florin Andone, romanul care a impresionat Spania! Motivul pentru se uita la CER si are emotii cand da gol:

Florin Andone. Cordoba. Primera Division. Un jucator necunoscut romanilor, insa despre care se scrie foarte des in Spania.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 17:10
Data actualizarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 17:24

Florin a oferit un interviu pentru publicatia spaniola Marca, in care povesteste detalii pe care doar apropiatii sai le cunosc. La Cordoba Florin are deja trei reusite, iar de fiecare data cand a marcat, echipa sa nu a pierdut.

Sambata are meci cu Real Madrid, LIVE TEXT pe www.sport.ro de la ora 17.00, la doar o luna si jumatate de cand a fost promovat de la a doua la prima echipa a celor de la Cordoba.

"PENTRU EL FAC ASTA!"

"Viata iti da palme si te invata cu forta. Toate golurile mele sunt dedicate tatalui meu, Mihai. A murit intr-un accident de masina. Eu aveam 10 ani si mereu imi aduc aminte de el: e acolo sus. Il simt mereu langa mine. Inca simt putina furie, mereu vreau sa castig pentru el", spune Florin Andone.

Dupa doi ani, mama lui a cunoscut alta persoana si familia s-a mutat la Vinaroz, o schimbare importanta pentru jucatorul de astazi si pentru fratele sau, Ovidiu. Si fratele sau a fost fotbalist, dar s-a lasat din cauza accidentarilor, iar acum lucreaza la o fabrica de ciment in Barcelona.

"Familia mea nu poate sa vina sa ma vada pentru ca trebuie sa munceasca. Si nici nu vreau sa vina, ca as simti presiune, e mai bine sa ma vada la televizor. Familia mea a insistat mereu ca trebuie sa ma iau in serios, sa iau fotbalul in serios, ca sa-mi fac un viitor. Ei cred ca pot juca in Primera. Eu ma gandesc la ziua de maine prin intermediul fotbalului si stiu ca doar asa ii pot ajuta si pe ei. Asa am in minte inca de mic si asta ma motiveaza", spune Florin Andone.

El se gandeste si cum ar fi o intalnire cu Pepe, jucatorul celor de la Real Madrid, cu care se va duela peste doar cateva ore:

"Sunt un jucator care se bazeaza mult pe partea fizica. Nu cad niciodata. Daca ar fi sa ma bat cu Pepe pe teren, sau cu oricine, o sa o fac, insa cu Pepe as pierde, pentru ca e un animal", a fost extrem de sincer jucatorul din Romania, razand.

Florin viseaza de 11 ani sa ajunga un mare jucator si de fiecare data cand inscrie priveste spre cer, acolo unde este tatal sau...

Modifică setările cookies