INCREDIBIL! Victor Piturca nu este lasat sa plece din Arabia. Al Ittihad l-a reclamat la politie, arabii nu vor sa ii dea viza

Superkombat "Morosanu vs Aygun" e la Sport.ro, pe 30 iulie in direct de la Mamaia

Victor Piturca, fostul selectioner al Romaniei, nu poate pleca din Arabia Saudita dupa ce si-a reziliat unilateral contractul cu formatia Al Ittihad, anunta Ziare.com. Piturca a trimis o scrisoare deschisa clubului, insa mai mult rau si-a facut.

Al Ittihad a depus plangere impotriva lui Piturca la Politie, acuzand ca acesta a incitat suporterii prin aceasta scrisoare, clubul facand tot posibilul ca Piturca sa nu primeasca viza de plecare din tara.

"V-am informat de cateva zile ca am reziliat contractul, insa nu mi-ati acordat viza de parasire a tarii. Pentru dumneavoastra, eu sunt un prizonier aici, lucru pe care autoritatile din sport si fanii lui Al Ittihad trebuie sa il cunoasta", a transmis Piturca in scrisoarea deschisa preluata de jurnalistii sauditi.

Ambasada Romaniei de la Riad a fost sesizata si ambasadorul si-ar fi intrerupt chiar vacanta pentru a-l ajuta pe Piturca, insa, pana in acest moment, diplomatia nu a avut prea mult succes. Jurnalistii sauditi scriu, citandu-l pe acelasi avocat, ca in acest caz ar putea interveni si Ministerul de Externe de la Bucuresti, iar o disputa de munca s-ar putea transforma intr-un scandal diplomatic

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies