"In scurt timp anuntam ce se intampla cu Galca!" Viitorul antrenorului roman, decis in urmatoarele zile de Espanyol

"In scurt timp anuntam ce se intampla cu Galca!" Viitorul antrenorului roman, decis in urmatoarele zile de Espanyol

Costel Galca nu e sigur daca mai ramane sau nu la Barcelona.

Ramon Robert, consilier delegat al lui Espanyol, a explicat sambata in urma unui acord publicitar ca in prezent Costel Galca este antrenorul echipei, dar in acelasi timp sunt analizate optiunile de pe piata asa cum fac toate echipele.

Oficialul catalan a promis insa ca situatia de pe banca tehnica se va clarifica curand: "In scurt timp vom lua decizia si o vom face cunoscuta. Cand se incheie sezonul incepem sa dezvoltam un nou proiect si sunt multe actiuni de facut".

Intrebat despre prezenta directorului sportiv catalan Angel Gomez la Roma, pentru a se intalni cu antrenorul argentinian Jorge Sampaoli, Robert a raspuns ca Gomez a calatorit in Italia dar si in alte locatii. Fostul selectioner al Chile a fost vineri la Barcelona, dar Robert sustine ca nu stie motivul prezentei argentinianului.

Galca l-a inlocuit, la mijlocul lui decembrie, pe Sergio Gonzalez, cand echipa era pe locul 12, cu 17 puncte din 15 meciuri, si avea o singura victorie in ultimele 8 jocuri oficiale. Espanyol s-a salvat de la retrogradare si Galca a indeplinit obiectivul stabilit.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: „Începând de marţi, vom avea circa 80.000 de persoane vaccinate zilnic”
BRAT
Modifică setările cookies