Imagini incredibile dupa Ucraina - Turcia! Mircea Lucescu a alergat dupa arbitri sa le arate ca au gresit! Ce a declarat dupa meci: FOTO

Autor: Sport.ro
Duminica 03 Septembrie 2017, 08:59

	Imagini incredibile dupa Ucraina - Turcia! Mircea Lucescu a alergat dupa arbitri sa le arate ca au gresit! Ce a declarat dupa meci: FOTO

Turcia a pierdut primul meci cu Mircea Lucescu pe banca si este aproape de ratarea calificarii la Mondial.

Ucraina a invins Turcia cu 2-0 cu dubla lui Yarmolenko si a trecut pe primul loc in grupa I, cu 1 punct peste Croatia (un meci mai putin disputat), Islanda, si cu 3 puncte peste Turcia. Mircea Lucescu a admis ca sansele nationalei Turciei s-au diminuat in urma infrangerii, insa a acuzat fazele celor 2 goluri marcate de Yarmolenko.

Lucescu s-a dus la finalul partidei la arbitri cu telefonul pentru a le arata cele 2 greseli! Arbitrul partidei a aratat spre tunelul de acces catre vestiar, refuzand sa discute pe seama celor 2 momente incriminate de Lucescu.

"4 echipe au sanse in continuare. Trebuie sa castigam ultimele 3 partide. I-am aratat telefonul pentru a vedea unde a gresit. I-am aratat ofsaidul si cat a iesit mingea din teren. Macar sa-si ceara scuze. Dar totusi acestea au fost doar o parte din meci.

Au fost faze in meci care au avantajat Ucraina. Insa chiar si fara aceste 2 goluri, Ucraina ar mai fi marcat un alt gol, a meritat victoria. Spun doar atat, nimic altceva" a declarat Lucescu dupa partida.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies