Goian: "Palermo ar castiga fara probleme Liga I!"

Autor: Sport.ro
Joi 13 August 2009, 21:15

Dorin Goian este decis sa uite de Steaua in Italia, acolo unde a fost prezentat oficial la Palermo. Fostul fundas din Ghencea le-a povestit colegilor de la nationala ca Zenga si echipa lui ar cuceri fara probleme Liga lui Mitica.

"Am fost primit foarte bine de catre staff si de catre toti jucatorii. Mi-a fost putin mai greu in primul meci, venisem abia de o zi si eram obosit. Plus ca mi-a fost greu sa ma acomodez la clima", a spus Dorin Goian.

Fostul jucator al Stelei a afirmat ca nu i-a fost greu sa plece la Palermo, dupa ce agentul l-a anuntat ca este dorit de Walter Zenga. "Am vrut sa fac o schimbare, am jucat multi ani la Steaua si aveam nevoie de o provocare. Clubul isi propune foarte multe in acest an. Concurenta este benefica. Atunci cand am ajuns aici am fost constient ca trebuie sa muncesc mult pentru a fi titular, deoarece sunt multi jucatori valorosi", a mai spus acesta.

"Echipa este una foarte buna, le-am spus si colegilor de la nationala ca Palermo poate castiga fara probleme campionatul in Romania. Ne dorim cat mai sus, dar trebuie sa visam la un loc cat mai bun, pentru a nu ne multumi cu putin", a adaugat fundasul.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT