Gardos povesteste prin ce a trebuit sa TREACA dupa primele minute la Southampton! "Am devenit a 4-a varianta!" VIDEO

Florin Gardos a vorbit in direct la Sport.ro, la Ora Exacta, despre cum se simte in Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 07:18
Data actualizarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 07:28

"Chiar ma bucur ca am inceput sa joc mai mult, toata lumea e super fericita, treburile merg bine pentru mine. Eu, fiind mai nou aici, mi-a fost mai greu sa ma prind cam pe unde suntem. Dar ne-am mentinut cu un joc bun, cu o echipa buna, iar in acest an chiar sunt sanse la o cupa europeana. Daca va fi sa jucam in Champions League, atunci foarte bine.

L-am felicitat pe Chiriches pentru golul pe care l-a marcat, ma bucur pentru el, ma bucur si pentru Panti, ca apara. Avem mare nevoie la echipa nationala de toata lumea in forma. Acum depinde daca ajunge si Maxim la Swansea, daca se va impune, sunt cerinte mari, la fel cum si in Bundesliga sunt.

Nu e mai greu decat mi-as fi imaginat inainte de a pleca de la Steaua. E e conjunctura favorabila pentru mine acum, sper sa reusim sa castigam in continuare, voi avea si eu astfel sanse mai mari sa raman in echipa.

Am fost primit surprinzator de bine, din prima zi toti s-au comportat foarte frumos cu mine. Sunt, intr-adevar mai apropiat de jucatorii care au venit cam in aceeasi perioada ca si mine, in special de Pelle si Tadic.

Ii doresc bafta lui Tamas, cred ca va face treaba la Steaua.

Mie mi-a fost greu la Southampton, ca nu mai jucasem de la sfarsitul lunii mai, am venit la echipa si nu eram pregatit fizic, iar cand am inceput sa revin la parametri normali am jucat acel meci cu Arsenal in Cupa, am mai jucat si in Premier League, apoi am avut acea problema la gamba.

Apoi a inceput o perioada foarte grea, echipa a jucat bine, eu am devenit a patra varianta, nu mai apucam sa joc deloc. Dupa vreo 6-7 saptamani am mai primit o sansa, in Cupa. Dar ma bucur ca am prins incredere si ca am inceput sa joc bine, din nou", a spus Gardos la Sport.ro

CITESTE SI

Modifică setările cookies