Olimpiu Morutan Galatasaray Pisa Stranieri

OFICIAL Galatasaray a anunțat plecarea lui Olimpiu Moruțan! Clubul a publicat sumele transferului

Galatasaray a anunțat că Olimpiu Moruțan a fost cedat temporar la formația italiană Pisa, din Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 21:20
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 21:21

Pisa va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul lui Moruțan, iar clauza de transfer definitiv va putea fi activată până la data de 31 mai 2023, în schimbul sumei de 5,5 milioane de euro, a anunțat Galatasaray, pe site-ul oficial al clubului.

Olimpiu Moruțan, împrumutat de Galatasaray la Pisa

Clauza de transfer definitiv în valoare de 5,5 milioane de euro se va activa automt în cazul în care Olimpiu Moruțan va juca cel puțin câte 45 de minute în 25 de meciuri la formația italiană, iar Pisa va promova în Serie A.

La Pisa mai sunt legitimați doi fotbaliști români - mijlocașul Marius Marin și fundașul Adrian Rus, care a fost cumpărat în această vară, de la MOL Fehervar, pentru suma de 1 milion de euro.

În sezonul trecut, Pisa, cu Marius Marin și George Pușcaș (împrumutat de la Reading) printre titulari, a ratat dramatic promovarea în Serie A, după ce a pierdut finala barajului contra celor de la Monza, scor 4-6, la general.

Olimpiu Moruțan a fost cumpărat de Galatasaray în august 2021, de la FCSB, suma totală a mutării ajungând până acum la 4,1 milioane de euro.

Internaționalul român nu a avut un sezon grozav la gruparea din Turcia, în stagiunea precedentă înregistrând 40 de meciuri, patru goluri și cinci pase decisive.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Moruțan, conform Transfermarkt

Modifică setările cookies