Stranieri

Florin Niță s-a săturat! Declarația plină de amărăciune făcută de portarul naționalei 

Florin Niță, portarul echipei naționale, vrea să plece de la Sparta Praga.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 16:23
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 16:51

Fotbalistul trecut pe la Concordia Chiajna și FCSB a devenit rezerva lui Dominik Holec, asta deși avea evoluții la cel mai înalt nivel. Niță nu este mulțumit de acest statut și este posibil să renunțe la clubul ceh.

El consideră că a fost tratat incorect, deoarece nu a primit vreo explicație. Cel mai bun fotbalist tricolor în 2021 a fost rezervă în ultimele șase meciuri, în campionat și Europa League.

"A fost un moment greu, pentru că eu am ajutat echipa, am fost decisiv, am contribuit la rezultate, iar înaintea meciului cu Rangers am primit vestea că nu voi mai juca.

Nu am primit nicio explicație, am crezut că este doar pentru un meci, apoi am văzut că antrenorul îl tot preferă pe colegul meu. Nu știu ce să zic, eu voi încerca să îmi recâștig locul, să muncesc să redevin titular.

Este dificil, nu sunt robot să mă antrenez mereu la capacitate maximă. Când observi că ești dat la o parte, deși ai pus suflet, parcă nu mai muncești cu aceeași plăcere. Observ că aici nu sunt respectat. Eu vreau să mai apăr, nu am arătat încă tot ce pot.

Dacă nu voi avea o explicație concretă, dacă nu sunt lămurit, atunci voi dori să continui în altă parte. Aș dori tot afară, pe cât posibil. Dar în fotbal nu se știe niciodată.

A fost cel mai bun an pentru mine, din carieră. Am avut performanțe bune, evoluții de care mă bucur", a spus Florin Niță pentru Radio România Actualități.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!