Florin Niță a rupt tăcerea despre oferta primită din partea lui Gaziantep: ”Fals!”

florin nita EURO 2024 Gaziantep Romania Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 17:28
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 17:28

Florin Niță (37 de ani) a impresionat la EURO 2024, însă România a fost eliminată în optimile de finală după 0-3 în fața Olandei.

Florin Niță a rupt tăcerea pe rețelele sociale după ce presa din Turcia a vorbit despre oferta primită de portarul echipei naționale a României din partea lui Gaziantep. Florin Niță este liber de contract după ce acordul cu Gaziantep a expirat pe 1 iulie. 

Reacția lui Florin Niță după ce turcii au scris despre oferta primită din partea lui Gaziantep

Turcii au scris că Gaziantep l-a ofertat pe Florin Niță cu 800.000 de euro pe sezon, însă goalkeeper-ul susține că nimic nu este adevărat. Niță a explicat că într-adevăr există o ofertă din partea lui Gaziantep, dar cu un salariu mai mic decât cel vehiculat în presa turcă.

În ultimele zile s-au scris foarte multe lucruri despre mine, unele lucruri adevărate, altele, fără îndoială, mai puțin adevărate. Apropo de ultimele informații apărute în presa din Turcia, potrivit cărora am primit o ofertă de 800 mii de euro. Fals! Oferta existentă este foarte departe de ceea ce se vehiculează.

În altă ordine de idei, vreau să vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-ați dăruit-o, pentru efortul pe care l-ați depus pentru a ne fi alături în Germania, pentru momentele care rămân în inimile noastre, dar și în istorie, pentru că voi ne-ați făcut mândri, pentru că am arătat împreună de ce iubim România!????????

Pentru toate astea și nu numai, mă înclin! Cu respect și prețuire, Florin Niță”, a scris portarul României pe rețelele sociale. 

  • 225.000 de euro este cota de piață a lui Florin Niță, potrivit Transfermarkt.
  • Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Pardubice și Gaziantep sunt echipele la care a mai evoluat Florin Niță.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!