”Efectul Șumudică!” Turcii au anunțat care este situația lui Florin Niță după negocierile purtate în timpul EURO 2024

florin nita EURO 2024 Gaziantep Romania Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 14:58
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 14:58

Florin Niță (37 de ani) a impresionat la EURO 2024, însă România a fost eliminată în optimile de finală după 0-3 în fața Olandei.

Contractul lui Florin Niță cu Gaziantep a expirat pe 1 iulie, iar turcii au vrut să îi prelungească înțelegerea portarului român, impresionați de prestațiile acestuia din sezonul trecut, dar și de cele avute la turneul final din Germania.

Gaziantep nu s-a înțeles cu Florin Niță

Totuși, presa din Turcia a anunțat că Florin Niță nu a ajuns la un acord cu Gaziantep pentru prelungirea contractului. Portarul României ar fi negociat cu conducerea lui Gaziantep chiar înaintea meciului cu Olanda.

În discuția cu șefii clubului la care a fost adus de Marius Șumudică, Florin Niță ar fi cerut un contract valabil pe următoarele două sezoane și un salariu anual de 800.000 de euro, sumă considerată prea mare de către conducerea lui Gaziantep, mai ales că portarul a cerut ca jumătate din sumă să îi fie plătită în avans.

Din acest motiv, Memik Yilmaz, președintele lui Gaziantep, ar fi decis să încheie negocierile cu goalkeeper-ul României de la EURO 2024.

Potrivit Gaziantep 27, se pare însă că ar fi vorba și despre o ofertă primită din partea unui club din Arabia Saudită, iar Florin Niță ar intenționa să facă pasul în fotbalul saudit la îndemnul lui Marius Șumudică, lucru pe care turcii l-au numit ”efectul Șumudică”.  Din acest motiv,  cei de la Gaziantep se vor reorienta către un alt portar din străinătate.

225.000 de euro este cota de piață a lui Florin Niță, potrivit Transfermarkt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!