"Este foarte greu departe de familie!" Mesajul emotionant al lui Reghecampf. Cum a reactionat cand a vazut tatuajul sotiei sale

"Este foarte greu departe de familie!" Mesajul emotionant al lui Reghecampf. Cum a reactionat cand a vazut tatuajul sotiei sale

Reghecampf a vorbit la Sport.ro despre prima impresie pe care Arabia Saudita i-a lasat-o si cat de greu este departe de familia sa.

Reghe a avut parte si de o surpriza din partea sotiei sale. Ana Maria Prodan si-a tatuat intreaga familie pe corp:

"Nu am avut mult timp in Riad, am stat 10 zile. Suntem de 8 zile in cantonament in Austria. Sunt conditii foarte bune, echipa foarte buna cu multi jucatori de valoare. Antrenamentele sunt foarte grele si jucatorii raspund foarte bine. Nu stramba din nas mai mult decat au facut-o cei de la Steaua cand am inceput acolo. Sunt altfel de antrenamente, la inceput placute de jucatori, iar apoi mai grele. Trebuie sa se obisnuiasca. "

"Pintilii se simte foarte bine acolo. Jucatorii valorosi nu au nevoie de adaptare. Ni s-au alaturat si jucatorii de la nationale. Incepem meciurile pe 16. Sper ca Pintilii sa devina un jucator important pentru aceasta echipa. Am multe obiective de indeplinit aici. Voi avea parte de stres la fel ca la Steaua. "

"Este greu departe de familie. Este foarte greu. Dar pe 26 ne intalnim si mergem cu totii la Riad. Am vazut tatuajul. Sunt putin cam fortos la fata... Parca sunt mai simpatic live.", a spus Reghecampf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies