El e cel mai la moda stranier al momentului! Lucescu face anuntul: "Il vrea Dinamo Kiev, e interes si din Italia!"

El e cel mai la moda stranier al momentului! Lucescu face anuntul: "Il vrea Dinamo Kiev, e interes si din Italia!"

Sezonul excelent pe care l-a reusit atrage atentia atat in Ucraina, cat si in vest!

Eric Bicfalvi o va parasi pe Volin Lutk in 2015. Contractul i se incheie la vara, iar jucatorul ar vrea sa incerce o alta provocare. Mircea Lucescu evita sa discute despre eventualul interes al lui Sahtior pentru mijlocasul central, insa recunoaste ca rivalele sale din topul clasamentului, Dinamo Kiev si Dnepr, si-l doresc.

"Nu intamplator l-am sustinut pentru echipa nationala. Comportamentul lui in teren il recomanda. Stiu ca exista interes din partea lui Dinamo Kiev, a lui Dnepr, doua echipe tari din campionatul Ucrainei. Eric poate sa ajunga si in Italia, e un jucator care atrage atentia. Nu e interesant doar pentru liga interna unde joaca.

Dupa meicul pe care Sahtior l-a castigat cu 6-2 in fata echipei lui, l-am vazut cu lacrimi in ochi, era disperat. Am vazut ca are un caracter deosebit. Nu va mai ramane la Volin. I se incheie contractul, sa vedem cine va reusi sa-l transfere. Nu pot sa spun daca are sau nu loc la Sahtior, nu putem discuta in acesti termeni", a spus Lucescu la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies