Nicolae Stanciu Anderlecht Stranieri

"E o chestiune de ore!" Salariu URIAS pentru Stanciu. Ce salariu gigant va avea la Sparta Praga

Nicolae Stanciu e la cateva ore distanta de transferul la Sparta Praga.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Ianuarie 2018, 11:28
Data actualizarii: Miercuri 17 Ianuarie 2018, 11:43

Mijlocasul si-a dat acordul pentru transfer si asteapta un semn din partea lui Anderlecht pentru a putea zbura spre Cehia. Agentul jucatorului, Anamaria Prodan, sustine ca jucatorul va castiga nu mai putin de 1,1 milioane de euro numai din salariu la Sparta.

"In mod normal, ar trebui sa fie o chestie de ore. Ne-am oprit la niste chestii foarte mici, bonus de Champions League, bonus de Europa League. De 3 zile discutam aceste bonusuri, sunt niste chestii mici. Nu sunt lucruri care sa faca sa cada un contract. Avem 4-5 optiuni daca Anderlecht refuza. Nicu are oferta din Arabia Saudita, dar nu se pune problema sa mearga acolo. Oferta de la Praga e putin peste ce are acum la Anderlecht.

Sunt bonusuri foarte mari. Stanciu, daca va semna cu Sparta, va ajunge sa castige in jur de 1,1 milioane de euro. Vor sa construiasca cea mai frumoasa si cea mai puternica echipa din zona. Au facut transferuri si vor mai face. E nebunie aici. Va fi cel mai mare transfer din istoria Cehiei", a spus Anamaria Prodan la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!