E gata! Unde va juca Ionuț Nedelcearu în 2024

ionut nedelcearu Palermo Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Ianuarie 2024, 20:44
Data actualizarii: Vineri 05 Ianuarie 2024, 20:43

Ionuț Nedelcearu (27 de ani), fundașul central de la Palermo, a fost una dintre țintele lui Dinamo în fereastra de mercato din această iarnă.

Așa cum Sport.ro a anunțat, Nedelcearu a refuzat transferul la Dinamo, iar presa din Italia susține acum că fundașul va continua la Palermo, o plecare a sa în această iarnă fiind exclusă.

Ionuț Nedelcearu rămâne la Palermo

"Românul părea că poate ajunge pe lista de transferuri, însă ultimele două meciuri, cu Como și Cremonese, au făcut să dispară orice dubiu în ceea ce îl privește, iar asta s-a întâmplat și datorită accidentării lui Lucioni (n.r - Fabio Lucioni, fundaș central la Palermo)", scrie I Love Palermo Calcio, care citează Il Giornale di Sicilia.

Nedelcearu a avut parte de o primă parte de sezon foarte complicată. Fundașul central român a fost folosit în doar trei meciuri din Serie B, în celelalte 16 fiind rezervă neutilizată.

În ultimele meciuri din decembrie, cu Como (3-3) și Cremonese (3-2), Nedelcearu a fost integralist, iar la ultimul joc chiar a înscris un gol. Prestațiile sale i-ar fi convins pe cei de la Palermo să îl păstreze în lot și pentru a doua parte a stagiunii.

Palermo, formație la care evoluează și portarul Mirko Pigliacelli, ex-Universitatea Craiova, ocupă locul 6 în Serie B, cu 32 de puncte, la nouă lungimi în spatele liderului Parma.

În prima etapă din 2024, echipa lui Nedelcearu și Pigliacelli va juca pe terenul celor de la Cittadella, sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 15:00.

  • Ionuț Nedelcearu, fundaș crescut de Dinamo, a fost vândut în 2018 la formația rusă Ufa, pentru 700.000 de euro. Pentru stoperul cu 25 de meciuri la naționala României au urmat experiențe în Grecia (AEK Atena) și Italia (Crotone și Palermo).
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!