VIDEO Decarul cu 9 meciuri pentru România a izbucnit în lacrimi pe teren. Calmat cu greu de președinte

Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 16:57
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 16:59

Eric Bicfalvi (36 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Ural, a retrogradat în liga secundă din Rusia.

Ural a încheiat sezonul din Rusia pe locul 14 și a disputat un baraj pentru menținere contra divizionarei secunde Akron Togliatti. Echipa lui Eric Bicfalvi a retrogradat după un eșec cu 0-2, pe teren propriu, și o victorie în deplasare, 2-1. A fost 3-0 la general până în minutul 73 al returului. Ural a reușit două goluri de consolare pe final, prin fundașul croat Silvije Begic, însă insuficient pentru a se menține în prima ligă.

Eric Bicfalvi, în lacrimi după retrogradarea lui Ural

Bicfalvi, folosit rar ca titular în acest sezon și accidentat la turul barajului, a intrat pe teren în minutul 66 al returului. La finalul jocului a izbucnit în lacrimi pe teren, iar președintele clubului, Grigoriy Ivanov, a mers pentru a-l consola pe fostul mijlocaș de la FCSB și Dinamo.

De altfel, într-un interviu acordat pentru Sport Express după retrogradarea lui Ural, președintele Ivanov l-a felicitat pe Bicfalvi pentru modul în care a jucat pe finalul barajului: "Bravo lui Eric! A arătat că vrea să lupte. Acum o săptămână s-a accidentat la coapsă, i-ar fi luat 3-4 săptămâni să se recupereze, dar a intrat pe teren și a schimbat imediat meciul".

Eric Bicfalvi joacă de opt ani în campionatul Rusiei. A petrecut jumătate de sezon la Tom Tomsk, iar în ianuarie 2017 s-a transferat la Ural. În acest an, decarul formației din Rusia retrogradează în premieră, după 213 meciuri și 60 de goluri pentru club.

Mijlocașul născut în Carei mai are contract până în vara anului 2025, iar președintele clubului declara într-un interviu acordat acum jumătate de an că Bicfalvi își va încheia cariera la Ural și chiar va avea posibilitate de a continua în cadrul clubului, pe o altă poziție.

"Eric va rămâne la echipă și aici își va încheia cariera. Acum a semnat prelungirea contractului. Este un jucător mereu folositor clubului. Chiar dacă va juca mai puțin, Eric va fi mereu alături de noi. Am spus deja că suntem gata să îi oferim o poziție în club ulterior. A făcut foarte multe pentru echipa noastră", a spus președintele lui Ural, Grigoriy Ivanov, în ianuarie.

  • 27 de meciuri, 4 goluri și 3 pase decisive a strâns Bicfalvi la Ural în acest sezon
  • 9 meciuri a strâns Bicfalvi pentru naționala României în perioada 2014-2021. A și înscris un gol contra Irlandei de Nord (1-1), în Liga Națiunilor, pe 18 noiembrie 2020.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!