Chivu SEMNEAZA cu Napoli! Au aparut detaliile contractului! Ce salariu va primi pe cel mai FIERBINTE stadion din Serie A!

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Aprilie 2012, 18:29

	Chivu SEMNEAZA cu Napoli! Au aparut detaliile contractului! Ce salariu va primi pe cel mai FIERBINTE stadion din Serie A!

Italienii anunta ca romanul va semna pe 30 iunie cu Napoli!

Chivu este extrem de aproape sa semneze cu Napoli. Romanul e principala tinta a lui Mazzari in aceasta vara dupa ce Inter nu i-a propus prelungirea intelegerii de 5 milioane de euro pe sezon.

Calciomercato a aflat detaliile contractului pe care romanul e gata sa-l semneze cand va ramane liber de contract, adica pe 30 iunie.

Pentru ca va ajunge liber de contract la Napoli, Chivu va primi un salariu de top in echipa: 2,5 milioane de euro pe sezon si bonusuri de peformanta de pana la 500.000 de euro.

Chivu va primi si un rol important in echipa, fiind un jucator pe care antrenorul se va baza in formarea unei trupe capabila sa se bata la titlu in Serie A. Contractul lui Chivu va fi pe patru sezoane cu Napoli, mai anunta sursa citata. Si Juventus sau Bayern s-au interesat de Chivu, insa momentan n-au facut nicio oferta concreta.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT