cristi chivu Inter Milano Juventus Torino lucio Stranieri

Chivu face SHOW! Si-a facut PRAF un fost coleg pentru o declaratie INCREDIBILA! Cum a ajuns in centrul celui mai mare scandal din Italia!

Chivu l-a pus la respect pe Lucio, fostul sau coleg ajuns la rivala Juventus in aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Iulie 2012, 19:49
Data actualizarii: Luni 16 Iulie 2012, 20:02

Juventus e din nou in fata unui scandal imens. Presedintele Agnelli a anuntat ca pe stema lui Juventus va scrie "30 de titluri castigate pe teren", pentru ca federatia nu ii lasa pe torinezi sa isi puna trei stele asa cum se obisnuieste.
Juventus a ramas fara doua titluri cucerite in 2005 si 2006 in scandalul Calciopoli in urma caruia Luciano Moggi a ajuns la puscarie pentru blaturi. Sunt doar 28 oficiale, ceea ce inseamna ca Juventus nu poate juca cu 3 stele pe stema.

Noul jucator al campioanei Italiei, Lucio, a fost intrebat si el despre anuntul lui Agnelli, mai ales ca vine de la rivala Inter, echipa care a avut cel mai mult de castigat dupa retrogradarea lui Juventus. "Presedintele are dreptate", a spus fundasul brazilian.

Chivu n-a putut sa accepte declaratia fostului sau coechipier si a oferit declaratia zilei in Italia. Corriere dello Sport l-a pus pe prima pagina pentru asta. "E de acord cu presedintele? Dar cu care dintre cei doi?" aluzie la faptul ca Massimo Moratti a fost printre cei mai vehementi contestatari a deciziei luate de Juventus.

Si Cordoba e de acord cu Chivu. "Lucio n-a vrut sa dea acea declaratie, sunt convins ca e constient de eroarea facuta. A fostg colegul nostru si va ramane mereu in inimile noastre, insa stie ca nu are dreptate".

Modifică setările cookies