Cadoul PERFECT inainte de retragere: "Mourinho se gandeste sa-l ia pe Chivu la Real Madrid!" Conditia pentru transferul VERII!

Autor: Sport.ro
Marti 15 Mai 2012, 19:40

	Cadoul PERFECT inainte de retragere: "Mourinho se gandeste sa-l ia pe Chivu la Real Madrid!" Conditia pentru transferul VERII!

Chivu a refuzat contractul oferit de Inter si e gata sa plece de la Milano. Spaniolii anunta ca Jose Mourinho nu l-a uitat si e gata sa-l aduca la Real Madrid.

Desi pare greu de crezut, Chivu ar putea sa dea lovitura pe final de cariera. Jose Mourinho a castigat titlul in Spania cu Real Madrid si a inceput sa faca planul pentru sezonul urmator. Portughezul se gandeste la Chivu ca o optiune pentru intarirea apararii, mai ales in cazul in care Carvalho sau Albiol vor decide sa plece de pe Bernabeu.

"Real Madrid ar economisi o multime de bani prin aducerea lui Chivu, e gratis si nu are salariu atat de mare pentru un club ca Real. Romanul a colaborat bine cu Mourinho, a fost titular, a castigat campionatul si Liga Campionilor sub comanda lui Mourinho", scrie presa spaniola.

Vestea vine la o zi dupa ce agentul lui Chivu a anuntat despartirea de clubul italian. "Ne indreptam spre divort, e diferenta mare intre ce vrea Cristi si ce ofera clubul. Avem o oferta importanta din afara Italiei, insa nu pot sa spun acum de la cine din respect pentru Inter", a spus agentul Becali in Italia.

Chivu poate sa se intoarca si la Ajax din vara, cand devine liber. Le-a promis olandezilor ca se va retrage de pe Amsterdam Arena.


 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT