"Au fost trimisi scouteri de la Milan sa-l vada pe Stanciu!" Dezvaluirile de senzatie despre un transfer care nu a mai avut loc

"Au fost trimisi scouteri de la Milan sa-l vada pe Stanciu!" Dezvaluirile de senzatie despre un transfer care nu a mai avut loc

Osmanlispor - Steaua va fi transmis IN DIRECT de ProTV, de la 22:00

Inainte ca Stanciu sa ajunga la Anderlecht pentru 10 milioane de euro, si alte cluburi il aveau pe lista de monitorizare.

Massimo Pedrazzini, fost oficial al Stelei, a declarat ca AC Milan l-a urmarit pe fostul decar al lui Reghecampf.

Italienii l-au monitorizat in mai multe partide, insa nu au fost multumiti de nivelul pe care il aratau in acel moment.

In ultimul an, Stanciu s-a transformat dintr-un jucator cu potential intr-un marcator de top pentru Steaua, unul dintre cei mai buni pasatori, numarul 10 al nationalei si jucator de Euro, pentru ca acum sa joace in Belgia dupa un transfer de aproape 10 milioane de euro, la Anderlecht.

"Au fost scouteri pentru Stanciu. Stiu ca au fost trimisi de la AC Milan sa vada cateva meciuri ale Stelei. E o procedura, cand apare un jucator interesant nu sunt trimisi aceiasi scouteri mereu."

"Se trimit mai multi, pentru a se forma mai multe pareri. Stanciu era unul dintre jucatorii monitorizati atent de Milan."

"Au avut o parere pozitiva. M-au intrebat si pe mine, pentru ca l-am antrenat si il stiam. Ma intrebau despre continuitatea lui in timpul jocului. Inca nu ajunsese la un nivel pe care il doreau ei, dar e timp sa creasca", a declarat Pedrazzini la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Violențe la DNA, unde a fost chemat Liviu Dragnea. Câțiva tineri au dat cu pumnii
BRAT
Modifică setările cookies